Товари виробництва  SKF

SKF

AB SKF шведська інтернаціональна машинобудівна компанія заснована у 1907 році. Один з найбільших світових виробників підшипників, різноманітних ущільнювачів, систем змащування і мехатроніки (поєднання механічних, електротехнічних та елекронних компонентів в єдиний функціональний вузол).

Компанія SKF (Svenska Kullagerfabriken) була заснована в 1907 році в Швеції. Причиною виникнення бізнесу став винахід інженера Свенона Вінгвіста (Sven Wingquist) - самоцентрований двохрядний кульковий підшипник.

Сьогодні SKF є світовим лідером в сфері підшипників та одним з найбільших виробників підшипникової сталі. Це міжнародна промислова група, яка представлена в 130 країнах світу, налічує 80 заводів та 150 торгуючих компаній зі штатом 41 тисяча працівників. Із кожних 100 підшипників, які використовуються по цілому світі – 20 підшипників марки “SKF”.

Концерн випускає 600 мільйонів підшипників в рік (або 19 підшипників в секунду) від самого маленького – 1 грам, до самого великого - 55 тон. Асортимент продукції охоплює 95% існуючих в світі типорозмірів.

Заводи SKF розміщені в Аргентині, Бразилії, Франції, Китаї, Німеччині, Індії, Індонезії, Італії, Японії, Кореї, Малайзії, Мексиці, Нідерландах, Польщі, Південні Африці, Іспанії, Швеції, Великобританії та США.

Докладніше
13 - 24 з 940 товарів