Товари виробництва  Kinex

Kinex

KINEX BEARINGS a.s. ( до травня 2008 року ZKL KINEX) це відоме у Словаччині об'єднання підшипникових заводів, котре виробляє підшипники кочення різних типів для різних сегментів та галузей промисловості транспорту. Історія підприємства сягає сторічного віку, а продукція експортується у понад 80 країн світу.

KINEX BEARINGS a.s. ( до травня 2008 року ZKL KINEX) це відоме у Словаччині об'єднання підшипникових заводів, котре виробляє підшипники кочення різних типів для різних сегментів та галузей промисловості транспорту. Історія підприємства сягає сторічного віку, а продукція експортується у понад 80 країн світу. Перелік виробів просто величезний і включає такі підшипники: одно та дворядні кочення для авіа і спецтехніки, спеціальні для автопромисловості, спеціальні для рейкового транспорту, спеціальні дворядні для текстильної промисловості і водяних насосів двигунів внутрішнього згорання.

Крім цієї продукції, пропонується широкий вибір тіл кочення і різноманітних буксових підшипникових вузлів і корпусів. На підприємствах об'єднання плідно працює велика кількість висококваліфікованих техніків і конструкторів. а також існує гарно оснащений підрозділ для випробувань і тестування виробів по найпередовіших методиках.

Докладніше
565 - 576 з 669 товарів