Товари виробництва  SNR

SNR

SNR  найбільший у Франції і четвертий у Європі виробник підшипників. Спеціалізується на виробництві прецизійних продуктів цієї галузі. Концерн має свої представництва та підприємства у 120 країнах на 5 континентах світу і заслужено володіє сертифікатами якості SO 9001, ISO 1400, QS 9000.

SNR найбільший у Франції і четвертий у Європі виробник підшипників. Спеціалізується на виробництві прецизійних продуктів цієї галузі. Концерн має свої представництва та підприємства у 120 країнах на 5 континентах світу і заслужено володіє сертифікатами якості SO 9001, ISO 1400, QS 9000.

Про якість говорять хоча б факти що підшипники SNR виготовлялись для надшвидкісного експреса TGV котрий курсує під Ла-Маншем, для гвинтокрилів виробництва концерну Eurocopter, для аеробуса А380. Стояли вони і на боліді Формули-1 Алана Проста чотирикратного переможця змагань, побували на навколоземній орбіті, працюючи на борту космічного корабля Ariane 5.

Компанія не зупиняється на досягнутому, на даний момент SNR фокусує свої зусилля на розробці підшипників, керованих мікропроцесорами, підтверджуючи своє технологічне лідерство, завойоване ASB®-підшипником і підшипниками «третього покоління», що містять приєднані втулки і фланці.

Докладніше
397 - 408 з 663 товарів