Велика поставка підшипників BBC-R. Оновлення складу.

Бренди Є ще 266 бренди

  • AURORA

    Aurora Bearing Company розпочала свою діяльність у 1971 році у США з виходу на внутрішній ринок наконечників штоків та сферичних підшипників.

    Компанія Aurora стала першопрохідцем у застосуванні методів масового виробництва до двохсекційної конструкції наконечника штока, впровадивши цей тип підшипника у багато комерційних та промислових додатків.

  • Auto Suppliers Ltd

    Компанія Auto Suppliers Ltd (ASL) заснована в 1988 році (Велика Британія) спеціалізується на ущільненнях гідропідсилювача керма та є провідним постачальником комплектів для відновлення гідропідсилювача керма, коробки та насоса.

    ASL поставляє автозапчастини для класичних та сучасних автомобілів, включаючи ущільнення, кріплення, гумово-металеві з’єднання та шланги системи охолодження радіатора.

  • AXUT

    Компанія Axut з 2011 року розташована та працює в Польщі (до цього своєю діяльністю займалася у інших країнах - Франції, Великобританії, Німеччини).

    Axut займається виробництвом запчастин для вантажних автомобілів, причепів.

  • AXXIS

    Axxis Lubricants польський виробник автохімії заснований у 1999 році.

    У 2013 році компанія пере­дана в управ­ління британській інвестиційній групі «D. B. Develop­ment Services Limited» UK, що дозволило відкрити вироб­ничі потужності в Словенії та Україні.

  • Bando

    Bando Chemical Industries, Ltd - один із найстаріших (засн. 1906 р. в Японії) та найбільших світових лідерів із виробництва привідних ременів світового класу як для промисловості, так і для автовиробників.

    Виробничі потужності Bando розташовуються у 17 країнах світу та сертифіковані за стандартами ISO-9001, TS16949 та ISO-14001.

  • BBC-R Latvia

    Група компаній Baltic Bearing Company (BBC) спеціалізується на виробництві і продажу кулькових та роликових підшипників широкого номенклатурного ряду різних конструктивних груп, а також шарнірних та корпусних підшипникових вузлів для сільгосптехніки з різними технічними характеристиками.

  • Bepco

    Bepco-Tracpieces group є одним з найбільших незалежних постачальників запчастин і приладь для тракторів.

    Продукти групи розповсюджуються по цілому світі за допомогою мережі дочірніх компаній і дистриб'юторів.

  • BEST

    Українська компанія з виробництва гальмівних колодок розпочала свою роботу в 1996 році. Best виробляє понад 1500 видів гальмівних колодок для різних моделей автомобілів.

    Продукція компанії характеризується безшумністю гальмування, зносостійкістю, стійкістю параметрів навіть за значних змін температури гальмівної колодки та гальмівного диска.

  • Bosch

    Bosch - німецька електротехнічна та машинобудівна фірма, виробник електро-механічної індустріальної та побутової техніки.

  • Bosch-Rexroth

    Bosch Rexroth (Німеччина, 2001) - один з провідних світових виробників приводних пристроїв та систем керування.

    Компанія розробляє інноваційні концепції для підприємств машинобудівної галузі та виробників промислового обладнання в усьому світі.

  • BRL

    Компанія BRL Bearings (Іспанія) спеціалізується на виготовленні високотемпературних підшипників (150 °C, 200 °C, 250 °C, 270 °C, 300 °C, і 330 °C) кочення серії 6000, 6200 і 6300 призначених для роботи у різних галузях промисловості.

13 - 24 з 266 товарів