Велика поставка підшипників BBC-R. Оновлення складу.

Бренди Є ще 266 бренди

  • Cargo

    Cargo - торгова марка датської компанії Holger Christiansen A/S, що входить до групи Bosch (з 2008 року).

    Стартери, генератори змінного струму, компресори кондиціонерів, запасні частини та аксесуари для автоелектрики Cargo зарекомендували себе на автомобільному ринку.

  • Carlisle

    Корпорація Carlisle – відомий у всьому світі американський виробник і постачальник привідних ременів та інших запчастин для різних видів устаткування. Продукція Carlisle знайшла широке застосування у сільськогосподарській, будівельній, автомобільній галузях, а також деревообробній промисловості, промисловому і спортивному обладнанні та інших сферах.

  • Castrol

    Castrol - британський розробник та постачальник промислових та автомобільних мастильних матеріалів.

    Компанія розпочала своє існування у 1899 році у Лондоні (Велика Британія) з розробки мастильних матеріалів для автомобіля й літака.

  • Comline

    Comline - англійський бренд, виробник та пакувальник автозапчастин, який розпочинав свій бізнес у 1988 р.

    Компанія є постачальником запчастин під власною торговою маркою для більшості європейських, японських та корейських автомобілів.

  • Continental

    Фірма ContiTech спеціалізується в області технологій каучуку і пластмас.

  • Corteco

    Асортимент Corteco (компанія заснована у першій половині 30-х років в Італії в передмісті Туріну з 1996 р. входить у холдинг Freudenberg Group) включає наступні товарні групи автокомпонентів: сальники і маслознімні ковпачки; резинометалічні деталі підвіски і шасі; шківи; сайлент-блоки і муфти; опори двигуна, КПП, амортизаційних стійок; фільтри салону (вугільні і звичайні); прокладки (ГБЦ, клапанної кришки, піддону картера, водяного насоса і ін.); гальмівні шланги.

25 - 36 з 266 товарів