Тріскачка з вигнутою ручкою (YATO) | YT-0732. Посадковий квадрат - 1/2'' inch, загальна довжина - 255 mm, кількість зубців - 72Т.

  • Ціна без ПДВ: 13,17 €
  • ПДВ(20%): 2,63 €
  • Ціна: 15,80 €
Є в наявності
15,80 €
Виробник
YATO
Країна походження
Польща

Тріскачка з вигнутою ручкою | YT-0732 - це ручний слюсарно-монтажний інструмент, який застосовується спільно з торцевими головками, для з'єднання / роз'єднання різьбових з'єднань (болтів, гайок) шляхом закручування / розкручування. Призначена для використання в автомайстернях чи в побуті.

Конструкція:

Стрижень, на одному кінці якого розташовний храповий механізм з посадковим квадратом - 1/2'' inch, а на іншому - ергономічна рукоятка. Тріскачка виготовлена з легованого хром ванадієвого сплаву (Cr-V 6140), що характерезується міцністю, стійкістю до навантажень, деформації, пошкоджень та корозії. Гарантує тривалий термін служби.

Особливості:
QUICK-RELEASE

- У верхній частині тріскачки знаходиться металева кнопка скидання торцевої головки, дозволяючи легко і швидко змінювати насадки, таким чином це оптимізує робочий процес.

- Перемикач реверсу, завдяки чому можна працювати з кріпильними елементами, які мають лівий або правий тип різблення.

- Кількість зубців "заскончика" - 72Т.

- Кутовий крок тріскачки - 5°.

- Оснащена системою від ковзання, що дозволяє  працювати з кріпильними елементами які знаходяться у важкодоступних місцях.

- Рукоятка виконана з двокомпонентного матеріалу (пластик, гума), таким чином рукоятка не ковзає і зручно лежить в руці.

Параметри

Вага, W

0.667 kg

Довжина, L

255 mm

Матеріал

Cr-V

Посадковий квадрат

1/2'' inch

Кількість зубів, Z4

72Т

Кутовий крок, t

5 °

Відгук про Тріскачка з вигнутою ручкою 1/2'' дюйм / 255 мм (YATO) | YT-0732

Будьте першим, хто залишить відгук!

Написати відгук

Важливо! Щоб Ваш відгук пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтесь, будь ласка, з нашими правилами!