Головка торцева ударна (подовжена) [YATO] | YT-1177. Розмір головки - 32 mm, посадковий квадрат - 1'' inch, кількість граней - 6.

  • Ціна без ПДВ: 24,92 €
  • ПДВ(20%): 4,98 €
  • Ціна: 29,90 €
Товар доступний для замовлення
29,90 €
Виробник
YATO
Країна походження
Польща

Головка торцева ударна (подовжена) / шестигранний профіль | YT-1177 - змінна робоча насадка механізованого інструменту для з'єднання / роз'єднання різьбових з'єднань (болтів, гайок) шляхом закручування / розкручування. Призначена для обслуговування важкої транспортної, сільськогосподарської та будівельної техніки, де застосовуються великі розміри кріпильних елементів та високі навантаження.

Конструкція:

Циліндрична деталь, на одному кінці якої торець є робочим, а на іншому - приєднувальним. На робочій стороні є поглиблення - 32 mm, яке охоплює головку кріплення виробу. Зі зворотного боку розташований посадковий квадрат - 1'' inch, отвори під штифт та паз для гумового кільця якими головка фіксується на шпинделі гайковерта .
Виготовлена з хромо-молібденової сталі (CrMo SCM-440), що характерезується міцністю, стійкістю до навантажень, деформації та пошкоджень.

Особливості:
AS-DRIVE 

Шестигранна форма робочого профілю забезпечує велику площу  контакту з головкою кріплення та рівномірно розподіляється по всій поверхні. Таким чином кожна гайка або болт надійно фіксується для забезпечення постійного крутного моменту з мінімальним зносом кутів головки. 

- Чорне фосфатне покриття головки забезпечує додатковий запас міцності, а також захист від корозії та механічних пошкоджень.

- Подовжена форма дозволяє працювати з різьбовими з'єднаннями, де використовуються елементи кріплення на довгих шпильках.

- Витримує граничні навантаження під час роботи з кріпильними з'єднаннями.

- Спеціальна форма, а також точність розмірів не дає кріпленню інструменту (гайковерт ) заклинювати під час роботи.

Креслення

Параметри

Вага, W

1.029 kg

Довжина, L

90 mm

Діаметр, D

52 mm

Кількість граней, m

6

Діаметр, D2

54 mm

Матеріал

CrMo

Посадковий квадрат

1'' inch

Розмір головки, А

32 mm

Отвори під штифт

Так

Паз для гумки

Так

Відгук про Головка торцева ударна / подовжена 1'' дюйм / 32 мм YATO | YT-1177

Будьте першим, хто залишить відгук!

Написати відгук

Важливо! Щоб Ваш відгук пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтесь, будь ласка, з нашими правилами!